søndag, august 02, 2020

Endelig!

Det har ikke været nemt at have engelsk-svensk familie i tiden med coronanedlukning. Vi har været afskåret fra at se hinanden, men nu kunne  vores familie i Skåne endelig komme hertil, og det har vi udnyttet.  De kom til Helsingør og lod bilen stå i Helsingborg. Med tre små børn var der en masse spændende, vi skulle opleve sammen.

Vi var blandt andet inde og se Øresundsakvariet med alle havdyrene fra Øresund - farvestrålende fisk, hajer, rokker, blæksprutter, store hummere og mange andre. Det  kan jeg varmt anbefale alle børnefamilier. Øresundsakvariet er ikke så stort, men der er alligevel meget at kigge på, og børnene var vilde med det store bassin, hvor man må røre ved krabber og søstjerner.   Man kan også se alle dyrene blive fodret. Der måtte på grund af coronaen kun være 50 besøgende på én gang, så vi måtte vente lidt udenfor, inden vi kunne komme ind. Men der var jo så meget at snakke om, siden vi havde været sammen sidst! 

Vi spiste frokost i Værftets madmarked, og vi var ude og se Kronborg  - gik hele vejen rundt om slottet og kiggede over til Sverige, hvor familien kunne se hjem til området ved Mölle og Kullen, som de bor nær ved.  

Hvilken lykke endelig at se de tre små børn på 4, 6 og 8 år igen. Vi ville gerne også have set Søfartsmuseet, men det må blive en anden dag.