Sidste år var jeg til ’landkøkken’ hos Aarstiderne. Det var en spændende oplevelse, og i år vil jeg med til deres høstmarked, som foregår her i weekenden, hvor Krogerup Avlsgård bliver omdannet til et levende marked med kokke, tips og smagsprøver. Aarstiderne er eksperter i, hvordan man dyrker økologiske grøntsager og laver skøn, jordnær hverdagsmad - og den viden deler deres landmænd, kokke og kogebogsskribenter ud af på høstmarkedet.
Både børn og voksne får mulighed for også at lave mad i udekøkkenet, hvor man kan få en hjælpende hånd med nemme børneopskrifter, der er afprøvet af ca. 4.000 børn i Aarstidernes skoletjeneste Haver til Maver.
Restauranten, cafeen og gårdbutikken holder åbent begge dage med grill- og wokretter, salater og picnickurve.
Sted: Aarstiderne, Krogerup Avlsgaard, Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk.
Update kl. 18. Her er lidt stemningsbilleder fra i dag:
Umahro Cadogan lavede saft, og i konditoriet var der de skønneste kager!
lørdag, september 03, 2011
Økologisk høstmarked - nu med billeder
Abonner på: