torsdag, maj 22, 2008

Kylling i grønt

Tak fordi flere af jer har gjort mig opmærksom på, at tælleren på kommentarerne er ustabil og tit viser, at der slet ikke er kommentarer. Jeg har gjort Haloscan opmærksom på det og håber, de bringer det i orden i løbet af dagen.

I går opfandt jeg en nem og superlækker ret, jeg gerne vil dele med jer.

Kylling i grønt:
4 kyllingebrystfileter
En barneskefuld grøn karrypasta
Himalayasalt
Peber
Kokosolie til stegning
En dåse kokosmælk light
2½ spsk ’Touch of Taste’ kalvefond
Friske bønner
1 porre
Sukkerærter
Asparges


Tilbehør:
Parboiled brune ris
En mango i skiver


Kyllingefileterne brunes i kokosolie, og karrypasta, kalvefond og kokosmælk tilsættes. Lad det småkoge i 15 minutter og vend fileterne et par gange - drys med salt og peber. Friske bønner tilsættes og koges 5 minutter. Derefter tilsættes sukkerærter, en pore i skiver og friske asparges - koges videre i 5 minutter. Anrettes med brune ris, vælges parboiled brune ris skal de koge i 25 minutter, og det er samme tid, det tager at lave kyllingeretten. En mango i skiver giver en flot farve- og smagskontrast til retten.