lørdag, juli 02, 2011

Stille regn og en ny film

Stor flagspætteunge
Er der noget så dejligt som at vågne til stille, silende regn og fuglesang? Spætteungen er ikke fotograferet her til morgen, men jeg så den i går.


Jeg har lige lånt filmen ’Englegård alle gode gange tre’ og glæder mig til at se den! Var vild med den første i serien, der bare hed 'Englegård'!

Filmene er instrueret af den britiske instruktør Colin Nutley og har blandt andre Helena Bergström, Rikard Wolf, Sven Wollter og Per Oscarsson på rollelisten.

I en svensk flække dør en gårdejer i et færdselsuheld, men værre er det at gårdens arving slet ikke passer ind i lokalmiljøet. Fanny er nemlig både fræk og lækker og ankommer sammen med sin bøsseven Zac på en stor motorcykel. Og den slags rusker noget op i den lille landsby. Her kender alle hinanden, og nymodens sager vil man bestemt ikke have noget med at gøre. Som ved et trylleslag forvandles den lille idyl til noget, ingen troede var muligt. Og den tredje film: Meget forandrer sig i en landsby på femten år. Mennesker forelsker sig, gifter sig, får børn, bliver skilt. Nogle flytter, nogle dør. Fanny, Zac og datteren Alice rejser tilbage til den lille landsby i Västergötland. Det er Alice, der får dem til at vende tilbage.