mandag, november 19, 2007

Tigermad

Jeg opfandt en ny ret i går. Den slags er kærkomment her i huset, fordi vi er tilbøjelige til at spise en ret, vi er glad for, lidt for ofte. Men på den måde risikerer man jo at blive alt for hurtigt træt af den, så mine antenner er på evig jagt efter inspiration. I går var konceptet 'hvad køleskabet indeholder'.

Man tager:

En pakke kyllingefileter i strimler, bruner dem, tilsætter tre porrer skåret i ringe, derefter rigeligt af 'hvidløgspeber med urter' fra Tiger (hvidløg, salt, persille, oregano, løg, paprika) og en dåse hakkede tomater i basilikum og oregano plus en stor håndfuld squash i mindre stykker. Det koges godt sammen, og lidt før retten serveres, tilsættes en god del sukkerærter, som simrer med et par minutter. Vi spiste kogt, hel quinua til, og det smagte himmelsk ifølge vores smagsløg - og så tog det ikke ret lang tid.

Din lynret?