tirsdag, maj 19, 2009

Boost dit selvværd

Vild rose
Kvinder.bt.dk har mange spændende artikler, fx Boost dit selvværd, som jeg synes, vi alle skal holde os for øje. Her er et par små citater fra de mange punkter:

'Træn bekræftelse af dig selv. Hver aften skriver du tre ting ned, som du har gjort godt i løbet af dagen. Tag udgangspunkt i egenskaber som modig, generøs, venlig og betænksom'.

'Tag valg for din egen skyld – ikke for andres. Du skal vælge at gøre de ting, du selv vil og ikke præstere for at imponere andre'.

'Vær glad for dig selv. Mange behandler sig selv dårligt, men du behøver ikke at behandle dig selv, som en du ikke kan lide. Trøster du andre i situationer, hvor de gør noget dumt, så bør du også trøste dig selv i samme situation i stedet for at bebrejde dig selv. Nyd de 97 procent som var fantastiske og lad være med at slå dig selv i hovedet med de tre procent som gik i vasken'.

'Lev i nuet. Øv dig i at være til stede her og nu, i stedet for at hænge fast i det, som er forbi, eller bekymre dig om det, der skal ske i morgen. Du kan kun påvirke situationen her og nu. Øv dig i at nyde livet. Nogen længes efter fredag og ferie. Brug hellere kræfterne på, at leve lige nu'.