torsdag, juli 01, 2021

Tur til Skåne

Det har ikke været nemt at have engelsk-svensk familie i tiden med coronanedlukning.  Nu har vi endelig set  familien i Skåne igen, efter at coronaen afskar os fra muligheden for at tage til Sverige. Når der er tre børn på 5, 7 og 9, er det meget lang tid ikke have set hinanden siden oktober.  Jeg har glædet mig utroligt meget til gensynet og håber nu bare, at coronaen er væk for evigt. Når vi er sammen, foregår kommunikationen på et herligt miks af engelsk, svensk og dansk. Børnene elsker at drille mig - de synes, at dansk er noget af det mest komiske. 

Vi havde meget glæde af Google Lens, som jeg viste familien - den blev testet på blomster, træer og meget mere. De fleste svar var rigtige. Google Lens er kort fortalt en mulighed for at bruge telefonens kamera til at identificere det, du ser.
Denne flotte brownie fik vi til kaffen!

Billederne herunder er fra Krapperup Slot, ikke langt fra Kullen. Det er opført i 1300-tallet og har en helt vidunderlig park med rosenhave, staudebede og masser af kæmpestore rododendronbuske.  Billedet ved havet er fra Arild, som minder om Bornholm.