tirsdag, januar 12, 2021

En dejlig tirsdag

Et af de dejligste steder at gå tur er fra Vaserne i Birkerød langs Furesøen til Holte  Det er en tur, jeg anbefaler, naturen er afvekslende, der er bøgeskov og sumpområder - og at gå på den ret nye gangbro på Christian Winthers Sti er utrolig smukt! Her er udsigt til ænder og svaner, der er sat borde med bænke op, så man kan sætte sig med sin mad eller kaffe.  I dag gik vi turen i strålende solskin på udturen - men turen tilbage blev i snevejr og hård blæst.

I Vaserne er der mange søer med insekter og padder, rørskov, vild sumpskov med elletræer, et rigt fugleliv. Ikke mindre end 170 fuglearter er set og registreret, kan man læse på skilte. Ordet vase betyder en vej bygget af grene over et sumpet område.      

Jeg har også haft en hyggelig time med Isabella på Facetime. Hun kaldte mig, fordi hun havde fået en opgave i dansk, hvor hun skal oprette en blog og skrive blogindlæg, lave layout osv. Hun havde bestemt sig til, at det første indlæg skulle handle om Den grimme ælling, og en af opgaverne var at give udtryk for sine holdninger, følelser og tanker om det, hun skriver.  Det var sjovt at være med på sidelinien.